Eviol Echinacea & Vitamin C 60 Κάψουλες

5213004240067
17,80 
14,39 
Κερδίζετε: 3,41 €
Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων
Συμπλήρωμα διατροφής
Μεταφορικά
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
  • Άμεση παράδοση με ACS ή ΕΛΤΑ Courier
  • Same Day Delivery εντός Ηρακλείου Κρήτης
Τρόποι Πληρωμής
Πλεονεκτήματα

Περιγραφή

Το συμπλήρωμα διατροφής EVIOL Echinacea & Vitamin C προσφέρει διπλή προστασία και τόνωση της άμυνας του οργανισμού. Αποτελεί ιδανικό συνδυασμό της Εχινάκεια & Βιταμίνης C για την πρόληψη και αντιμετώπιση των αρχικών σταδίων του κοινού κρυολογήματος.

Ιδιότητες

To EVIOL Echinacea & Vitamin C διαθέτει συνδυασμό συστατικών επιστημονικά τεκμηριωμένο ώστε να διασφαλίζει την καλύτερη απορρόφηση ή τη συνεργική τους δράση.
Η Echinacea ανήκει στην ομάδα των ανθοφόρων ποωδών φυτών και είναι γνωστή για τις ευεργετικές της ιδιότητες στην τόνωση των αμυντικών μηχανισμών του σώματος και στην ενδυνάμωση της άμυνας του οργανισμού.
Η Βιταμίνη C συνεισφέρει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, στη λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας, καθώς επίσης και στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.

Οδηγίες Χρήσης

Ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών: 1-2 κάψουλες ημερησίως για διάρκεια 3 εβδομάδων.

Προφυλάξεις

Άνθρωποι με ευαισθησία σε κάποιο από τα συστατικά των Συμπληρωμάτων Διατροφής, θα πρέπει να αποφεύγουν τη χρήση τους.
Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα Συμπληρώματα Διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Να φυλάσσονται μακριά από τα μικρά παιδιά. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία μιας ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Brand:
Eviol
Τύπος Χορήγησης:
Χάπια
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν
  • Best Sellers
  • Νέα Προϊόντα
  • Δημοφιλή Προϊόντα