Life Extension Super Selenium 200mg 100 Κάψουλες

737870177814
25,00 
15,00 
Κερδίζετε: 10,00 €
Μη Διαθέσιμο
Συμπλήρωμα διατροφής - ΣελήνιοΑντιοξειδωτική δράση - Καλή λειτουργία θυρεοειδούς αδένα
Μεταφορικά
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
  • Άμεση παράδοση με ACS ή ΕΛΤΑ Courier
  • Same Day Delivery εντός Ηρακλείου Κρήτης
Τρόποι Πληρωμής
Πλεονεκτήματα

Περιγραφή

Το σελήνιο, ως βασικός συμπαράγοντας της υπεροξειδάσης της γλουταθειόνης, είναι σημαντικό και ισχυρό αντιοξειδωτικό.

Το σελήνιο ενσωματώνεται στις πρωτεΐνες και δημιουργεί τις σεληνοπρωτεΐνες, που είναι σημαντικά αντιοξειδωτικά ένζυμα. Οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες των σεληνοπρωτεϊνών βοηθούν στην πρόληψη της καταστροφής των κυττάρων και των κυτταρικών δομών από τις ελεύθερες ρίζες.

Άλλες σεληνοπρωτεΐνες βοηθούν στην καλή λειτουργία και ρύθμιση του θυρεοειδούς αδένα και παίζουν σημαντικό ρόλο στο ανοσοποιητικό σύστημα, στην επιδιόρθωση του DNA και στην αποτοξίνωση από βαριά μέταλλα.

Αυτό το μέταλλο είναι καλύτερο να λαμβάνεται σε συνδυασμό με αντιοξειδωτικά, όπως βιταμίνη C ή Ε, που ενισχύουν την απορρόφησή του.

Συστατικά

Βιταμίνη E (as D-alpha tocopheryl succinate): 30 IU (167,6%ΣΗΔ), Σελήνιο (ωs Se-Methyl L-Selenocysteine, SelenoPure™ L-selenomethionine, sodium selenιte): 200 mcg (363,6%ΣΗΔ).
Περιέχει ρύζι. Δεν περιέχει συντηρητικά, γλουτένη, μαγιά, αρώματα, χρώματα, γλυκαντικά

Οδηγίες Χρήσης

Μία κάψουλα ημερησίως με το φαγητό.

Προφυλάξεις

Να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Εάν λαμβάνετε αντιαιμοπεταλιακά ή αντιπηκτικά φάρμακα ή πάσχετε από αιμορραγική διαταραχή, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν πάρετε αυτό το προϊόν.

Brand:
Life Extension
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν
  • Best Sellers
  • Νέα Προϊόντα
  • Δημοφιλή Προϊόντα