Pfizer Emergen-C Super Orange 10 φακελίσκοι Πορτοκάλι 1000mg

5205396269405
7,44 
Μη Διαθέσιμο
Συμπλήρωμα διατροφης για ενίσχυση του οργανισμού & απελευθέρωση ενέργειας  
Μεταφορικά
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
  • Άμεση παράδοση με ACS ή ΕΛΤΑ Courier
  • Same Day Delivery εντός Ηρακλείου Κρήτης
Τρόποι Πληρωμής
Πλεονεκτήματα

Περιγραφή

Ένα γευστικός συνδυασμός 15 συστατικών, περιλαμβανομένων 1000mg Βιταμίνης C, που συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και βιταμινών Β12 & Β6 που συμβάλλουν στην απελευθέρωση ενέργειας.

Μέχρι σήμερα τα περισσότερα βιταμινούχα σκευάσματα κάλυπταν μία από τις παρακάτω ανάγκες: Την ενίσχυση του ανοσοποιητικού ή την απελευθέρωση ενέργειας. To Emergen-C συνδυάζει παράλληλα και τα δύο οφέλη, δημιουργώντας μια νέα κατηγορία στην αγορά.

To Emergen-C είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής σε φακελάκια αναβράζουσας σκόνης διαλυόμενης σε νερό, που παρέχει στον οργανισμό 9 βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία με ένα απολαυστικό και γευστικό τρόπο.

Χωρίς τεχνικές χρωστικές / Χωρίς καφεϊνη

Ιδιότητες

Για την ενίσχυση του οργανισμού. Tα συμπληρώματα διατροφής δεν αποτελούν υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής. Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά. Να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή.

Συστατικά

Βιταμίνη C: 1.000 mg Η βιταμίνη C είναι απαραίτητη για τη διατήρηση ενός υγιούς ανοσοποιητικού συστήματος και είναι κρίσιμη για την διαμόρφωση του κολλαγόνου, μια δομική πρωτεΐνη που υποστηρίζει το δέρμα και τα εσωτερικά όργανα.

Θειαμίνη (Β1): 0.38 mg Η Θειαμίνη ή αλλιώς η βιταμίνη Β1 τονώνει το νευρικό σύστημα, ενισχύει την πνευματική απόδοση και τα μειωμένα αντανακλαστικά και υποστηρίζει τη λειτουργία της καρδιάς και των μυών.

Ριβοφλαβίνη (Β2): 0.43 mg Η Ριβοφλαβίνη παίζει σημαντικό ρόλο στον μεταβολισμό των λιπών και των πρωτεϊνών και συμβάλλει στην ενίσχυση της όρασης.

Νιασίνη (Β3): 5 mg Η βιταμίνη Β3 ενισχύει την λειτουργία του νευρικού συστήματος και βοηθάει στην διατήρηση της καλής λειτουργίας του εντέρου και του στομάχου.

Βιταμίνη B6: 10 mg Η βιταμίνη B6 ενισχύει την παραγωγή των αντισωμάτων και της αιμοσφαιρίνης και βοηθά στην πρόληψη και αντιμετώπιση της αναιμίας.

Φολικό Οξύ (Β9): 12.5 mcg Το φολλικό οξύ είναι απαραίτητο για τον σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων, βοηθάει στην αντιμετώπιση της αναιμίας και προστατεύει από εντερικά παράσιτα.

Βιταμίνη B12: 25 mcg Η Βιταμίνη B12 βελτιώνει την μνήμη, βοηθά στην σωστή ανάπτυξη του οργανισμού και είναι απαραίτητη για τον μεταβολισμό των υδατανθράκων και των λιπών.

Παντοθενικό Οξύ (B5): 2.5 mcg Η βιταμίνη Β3 συμβάλλει στον μεταβολισμό των πρωτεϊνών και λιπών και είναι απαραίτητη για την διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων γλυκόζης στο αίμα.

Ασβέστιο: 50 mg Το ασβέστιο είναι απαραίτητο για την καλή υγεία των οστών και των δοντιών καθώς και για την καλή λειτουργία της καρδιάς. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και παίζει σημαντικό ρόλο στην σύνθεση των πρωτεϊνών.

Οδηγίες Χρήσης

Ενήλικες: Ένα φακελάκι την ημέρα. Διαλύετε το περιεχόμενο σε ένα ποτήρι νερό και ανακετεύετε. Να μη λαμβάνεται μαζί με γάλα ή προϊόντα που περιέχουν ασβέστιο. Μην υπερβαίνεται την ημερήσια δόση.

Brand:
Pfizer
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν
  • Best Sellers
  • Νέα Προϊόντα
  • Δημοφιλή Προϊόντα