Lanes Πολυβιταμίνες Xtra Energy 30tabs

5201314047452
17,00 
12,19 
Κερδίζετε: 4,81 €
Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων
Για ενέργεια, τόνωση και πνευματική διαύγεια
Μεταφορικά
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
  • Άμεση παράδοση με ACS ή ΕΛΤΑ Courier
  • Same Day Delivery εντός Ηρακλείου Κρήτης
Τρόποι Πληρωμής
Πλεονεκτήματα

Περιγραφή

Συμπλήρωμα διατροφής με 12 βιταμίνες, 8 μέταλλα, Panax Ginseng, ταυρίνη, συνένζυμο Q10 (CoQ10) και λουτεΐνη. Σταδιακής αποδέσμευσης (time released).

Ιδιότητες

Η πολυβιταμίνη Xtra Energy είναι ένας πρωτοποριακός συνδυασμός βιταμινών και μετάλλων για την αναπλήρωση των διατροφικών ελλείψεων. Η φόρμουλα είναι ενισχυμένη με Panax Ginseng, ταυρίνη & συνένζυμο Q10 που συμβάλλουν στην παραγωγή ενέργειας χαρίζοντας άμεση τόνωση & extra ενέργεια στον οργανισμό. Οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β, C, το ασβέστιο, το μαγνήσιο και ο σίδηρος συμβάλλουν επίσης στη διατήρηση της της καλής κατάστασης οστών & δοντιών ενώ οι βιταμίνες Α, C, D, B6, B12, το φολικό οξύ, το σελήνιο, ο ψευδάργυρος, ο χαλκός & ο σίδηρος συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού. Περιέχει επίσης λουτεΐνη η οποία είναι πολύτιμη στη διατήρηση της υγείας των ματιών προλαμβάνοντας την εμφάνιση ωχράς κηλίδας και καταρράκτη.

Κύρια Χαρακτηριστικά

Η ταυρίνη είναι ένα αμινοξύ, που συντίθεται σε μικρό ποσοστό στον οργανισμό. Έχει σημαντικό ρόλο στη φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου, της καρδιάς & του αγγειακού συστήματος ενώ λειτουργεί ως βασικός νευροδιαβιβαστής του εγκεφάλου, βελτιώνοντας τις νοητικές ικανότητες.

Το Panax Ginseng είναι από τα πιο δημοφιλή φυτικά συστατικά, δοκιμασμένο εδώ και χιλιάδες χρόνια, με αποδεδειγμένα αποτελεσματικό ρόλο στη βελτίωση των διανοητικών και σωματικών λειτουργιών. Συμβάλλει στην καταπολέμηση του stress & της κόπωσης, επαναφέροντας τον καταπονημένο οργανισμό στη φυσιολογική του κατάσταση ενώ παράλληλα βοηθά στην αύξηση της φυσικής αντοχής και της αυτοσυγκέντρωσης.

Το συνένζυμο Q10 (CoQ10) είναι ένας ουσιαστικός συν-παράγοντας των ενζύμων που εμπλέκονται στη διαδικασία παραγωγής ενέργειας. Επομένως έχει ζωτικό ρόλο στον ενεργειακό εφοδιασμό του οργανισμού καθώς συμβάλλει στην παραγωγή ενέργειας σε ποσοστό 95%. Ως λιποδιαλυτό αντιοξειδωτικό μέσα στο σώμα, προστατεύει τις κυτταρικές μεμβράνες από τις βλαβερές συνέπειες των ελεύθερων ριζών ενώ παράλληλα βοηθά στη διατήρηση ενός υγιούς καρδιαγγειακού συστήματος. Συγχρόνως προάγει την κανονική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, ενισχύοντας την παραγωγή λευκοκυττάρων & αντισωμάτων. Επίσης μελέτες αναφέρουν την ευεργετική δράση του CoQ10 σε περιοδοντικές νόσους.

Συστατικά

Υδροξείδιο μαγνησίου, βιταμίνη C, φωσφορικό ασβέστιο, βιταμίνη Ε, Panax Ginseng C.A.Meyer, νιασίνη, υδρογονωμένα λιπαρά οξέα, αμινοξύ ταυρίνη, οξείδιο σιδήρου, βιταμίνη Β2, μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, βιταμίνη Β6, Β5, β-καροτίνη, οξείδιο ψευδαργύρου, φουμαρικός σίδηρος, βιταμίνη Β1,  λουτεΐνη, καρβοξυμεθυλκυτταρινικό νάτριο, διοξείδιο πυριτίου, στεατικό μαγνήσιο, γλυκονικός χαλκός, θειϊκό μαγγάνιο,  συνένζυμο Q10, βιταμίνη Β12, Α, D, φολικό οξύ, ταλκ, πικολινικό χρώμιο, ιωδιούχο κάλιο, σεληνιώδες νάτριο, καρναουβικός κηρός, βιοτίνη.

Δεν περιέχει: Ζάχαρη, γλουτένη, συντηρητικά.

Οδηγίες Χρήσης

Ενήλικες και παιδιά άνω των 15 ετών: Λαμβάνετε 1 ταμπλέτα την ημέρα για 3 μήνες, διακοπή 1 μήνα. Επαναλάβετε με τον ίδιο τρόπο.

Προφυλάξεις

Έγκυες/Θηλάζουσες:  Συστήνεται η μη χρήση. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας.
Παιδιά: Συστήνεται η μη χρήση από παιδιά κάτω των 15 ετών λόγω της περιεκτικότητας σε Ginseng.
Διαβητικοί: Δεν περιέχει ζάχαρη.
Χορτοφάγοι: Κατάλληλο για χορτοφάγους.

Ειδικές Προφυλάξεις: Το Ginseng δεν θα πρέπει να χορηγείται σε άτομα που λαμβάνουν ινσουλίνη, αντιλιπιδαιμικά, διουρητικά, αντιαρρυθμικά, ορμονικούς παράγοντες, ρυθμιστικά σακχάρου (per os). Επίσης αντενδείκνυται η χρήση από υπερτασικά άτομα.

Brand:
Lanes
Τύπος Χορήγησης:
Χάπια
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν
  • Best Sellers
  • Νέα Προϊόντα
  • Δημοφιλή Προϊόντα