Lamberts Korean Ginseng 1200mg 60tabs

5055148405120
19,40 
13,49 
Κερδίζετε: 5,91 €
Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων
 Βοηθάει στην ενδυνάμωση και την τόνωση του οργανισμού.
Μεταφορικά
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
  • Άμεση παράδοση με ACS ή ΕΛΤΑ Courier
  • Same Day Delivery εντός Ηρακλείου Κρήτης
Τρόποι Πληρωμής
Πλεονεκτήματα

Περιγραφή

Το Korean Ginseng,( συχνά αναφέρεται και ως Chinese, Asian ή Panax Ginseng) χρησιμοποιείται στην Κινέζικη ιατρική εδώ και χιλιάδες χρόνια. Το τμήμα του φυτού που χρησιμοποιείται είναι η αργά αναπτυσσόμενη ρίζα (διάρκεια ανάπτυξης: 4 - 6 χρόνια). Αποτελεί ένα από τα πλέον ευρέως χρησιμοποιούμενα βότανα στη σύγχρονη εποχή. Οι παραδοσιακές χρήσεις του βοτάνου αφορούσαν κυρίως χορήγηση σε άτομα ηλικίας άνω των 50 ετών για την διατήρηση της ευεξίας.
Σήμερα προτείνεται συχνά λόγω των ήπιων διεγερτικών του ικανοτήτων για την ενίσχυση των επιπέδων ενέργειας.
Τα τελευταία χρόνια το ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας έχει στραφεί στις ιδιότητες του βοτάνου να ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και να ρυθμίζει τα επίπεδα της γλυκόζης του αίματος.
Τα κύρια ενεργά συστατικά του Korean Ginseng ανευρίσκονται στη ρίζα και περιλαμβάνουν πάνω από 20 χημικές ουσίες που υπάγονται στην κατηγορία των ginsenosides. To Korean Ginseng της Lamberts περιέχει 1200mg από ρίζα Korean Ginseng σε μορφή συμπυκνωμένου εκχυλίσματος των 80mg, ώστε να παρέχει ένα εγγυημένο ποσό 24mg ginsenosides.
Στην παγκόσμια αγορά κυκλοφορεί μια ευρεία γκάμα συμπληρωμάτων διατροφής με Korean Ginseng με πολύ σημαντικές διαφορές όσον αφορά στην προέλευση και την καθαρότητα των πρώτων υλών παρασκευής του βοτάνου.
Η Lamberts επιμένει στις αυστηρές δοκιμές ποιότητας που γίνονται στην Αγγλία για να διασφαλίσουμε τόσο την δραστικότητα όσο και την αγνότητα του ginseng που χρησιμοποιείται σε αυτό το προϊόν.

Οδηγίες Χρήσης

1 ταμπλέτα ημερησίως.

Brand:
Lamberts
Τύπος Χορήγησης:
Χάπια
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν
  • Best Sellers
  • Νέα Προϊόντα
  • Δημοφιλή Προϊόντα