Power Health LivaPure 30tabs

5200321009439
24,00 
14,99 
Κερδίζετε: 9,01 €
Μη Διαθέσιμο
Το LivaPure είναι μια εξειδικευμένη, φυσική σύνθεση για την προστασία ήπατος και τη διαχείριση των λιπιδίων της διατροφής.
Μεταφορικά
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
  • Άμεση παράδοση με ACS ή ΕΛΤΑ Courier
  • Same Day Delivery εντός Ηρακλείου Κρήτης
Τρόποι Πληρωμής
Πλεονεκτήματα

Περιγραφή

Συκώτι, ένα όργανο με ευαισθησίες…

Ιδιαίτερα ευαίσθητο στο άγχος και στο στρες το συκώτι μας δεινοπαθεί κάθε φορά που νιώθουμε πιεσμένοι, εκνευρισμένοι, ή όταν επιδιδόμαστε σε διατροφικές ατασθαλίες που το επιβαρύνουν. Η καλή του υγεία αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη λειτουργία του οργανισμού μας. Το LivaPure της σειράς Platinum Range από την Power Health αποτελεί την πλατινένια σας επιλογή για το πολύτιμο αυτό όργανο που είναι υπεύθυνο για πάνω από 400 λειτουργίες που μας κρατούν στη ζωή!

Το LivaPure είναι μια εξειδικευμένη, φυσική σύνθεση για την προστασία ήπατος και τη διαχείριση των λιπιδίων της διατροφής. Πολλοί παράγοντες όπως ο σύγχρονος τρόπος ζωής, η μόλυνση του περιβάλλοντος, οι τοξίνες, η παχυσαρκία, η τακτική χρήση του αλκοόλ οδηγούν σε υπερλειτουργία ενός από τα πιο σημαντικά μας όργανα, το ήπαρ. Η φόρμουλα αυτή προέρχεται από τη φύση και έχει σαν στόχο την προστασία του πολύτιμου αυτού οργάνου.

Περιέχει τιτλοδοτημένο εκχύλισμα του φυτού Milk Thistle κοινώς γαϊδουράγκαθο ή Σίλυβο το μαριανό, το οποίο παραδοσιακά συνδέεται με τη φυσιολογική λειτουργία του ήπατος και της χολής. Η χολίνη, το ασβέστιο, η βιταμίνη Β12 και το φολικό οξύ ολοκληρώνουν με διατροφικό τρόπο την προστατευτική αυτή σύνθεση.

Ιδανικό για άτομα με επιβαρυμένο συκώτι, όσους πάσχουν από λιπώδη διήθηση, παχυσαρκία, κάνουν τακτική χρήση φαρμάκων, ή έχουν προβληματική λειτουργία της χολής.

Κύρια Χαρακτηριστικά

Είναι κατάλληλο για :

- Άτομα με επιβαρυμένο συκώτι

- Άτομα με τακτική χρήση φαρμάκων

- Άτομα με προβληματική λειτουργία της χολής

Συστατικά

Dicalcium phosphate, choline bitartrate, milk thistle extract (Silybum Marianum, 80% Silymarin), microcrystalline cellulose, coating orange, mono and diglycerides from food fatty acids, hydroxypropylcellulose, silicon dioxide, magnesium stearate, vitamin B12 (cyanocobalamine), vitamin B6 (pyridoxine HCl), folic acid.

Οδηγίες Χρήσης

1 δισκίο την ημέρα μετά το γεύμα

Brand:
Power Health
Τύπος Χορήγησης:
Χάπια
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν
  • Best Sellers
  • Νέα Προϊόντα
  • Δημοφιλή Προϊόντα