Vital Plus Memo Q10 30 Κάψουλες

5601653003551
32,90 
18,27 
Κερδίζετε: 14,63 €
Μη Διαθέσιμο
Πολυβιταμίνη για μνήμη, συγκέντρωση και πνευματική εγρήγορση
Μεταφορικά
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
  • Άμεση παράδοση με ACS ή ΕΛΤΑ Courier
  • Same Day Delivery εντός Ηρακλείου Κρήτης
Τρόποι Πληρωμής
Πλεονεκτήματα

Περιγραφή

Το Vital MEMO είναι ιδιαίτερο χρήσιμο για όσους διανύουν περίοδο έντονης πνευματικής καταπόνησης όπως σπουδαστές και φοιτητές πριν και κατά την διάρκεια εξεταστικής περιόδου αλλά και σε ηλικιωμένους για την ενίσχυση της μνήμης και της συγκέντρωσης.

Ειδικότερα η Rhodiola, φυτό με προσαρμοσιογόνο δράση έχει την ικανότητα να αυξάνει την αντίσταση του οργανισμού σε διάφορα είδη στρες. Το συνένζυμο Q10 και η βιταμίνη Ε δρουν συνεργιστικά, ως ισχυρά αντιοξειδωτικά συμβάλλοντας στην καλύτερη εγκεφαλική λειτουργία.

Το VITAL Memo είναι ένα εξειδικευμένο συμπλήρωμα διατροφής , πλούσιο σε διατροφικά στοιχεία που συμβάλλουν στην ενίσχυση της μνήμης και της συγκέντρωσης. Συγκεκριμένα περιέχει :
Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα (ΕPA & DHA) από ιχθυέλαια υψηλής καθαρότητας, που βελτιώνουν τις πνευματικές δεξιότητες και την ταχύτητα σκέψης.
Rhodiola (Χρυσή Ρίζα), φυτό με προσαρμοσιογόνο δράση, για Αύξηση της Πνευματικής και Φυσικής Απόδοσης
Φωσφατιδυλοσερίνη, ανανεώνει τις μεμβράνες κυττάρων του εγκεφάλου, ενισχύοντας την μνήμη, την συγκέντρωση & διανοητική οξύτητα
Αργινίνη, παρέχει ενέργεια στον εγκέφαλο και ενισχύει τις εγκεφαλικές λειτουργίες.
L-Γλουταμίνη, αμινοξύ που βοηθά στην απόκτηση νέας γνώσης αλλά και στη διατήρηση της μνήμης στον ιππόκαμπο
Συνένζυμο Q10, Ελαττώνει την κόπωση, είναι ισχυρό και απαραίτητο λιποδιαλυτό αντιοξειδωτικό
Α-λιποϊκό οξύ, ιδανικό & πανίσχυρο αντιοξειδωτικό. Παρατείνει την μεταβολική διάρκεια ζωής της βιταμίνης C και του συνενζύμου Q10 και έμμεσα ανανεώνει την βιταμίνη Ε.
Εκχύλισμα Ελαίου από δενδρολίβανο διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος προς τον εγκέφαλο και βελτιώνει τη συγκέντρωση και τη μνήμη
Φυλλικό οξύ & Σύμπλεγμα Βιταμινών Β, συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του εγκεφάλου και τυχόν έλλειψη τους σχετίζεται με κατάθλιψη και μείωση της ικανότητας μάθησης
Μαγνήσιο, συμβάλλει στην ‘’ανάκληση’’ της μνήμης, ενισχύει την ικανότητα της μάθησης

Συνίσταται προσοχή σε ασθενείς που λαμβάνουν αντιπηκτική αγωγή ή σε ασθενείς που θα υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση, λόγω κινδύνου αιμορραγίας.
Το VITAL Memo είναι ιδιαιτέρα χρήσιμο σε φοιτητές και σπουδαστές πριν και κατά την διάρκεια των εξετάσεων.

Εξίσου χρήσιμο για όσους διαπιστώνουν απώλεια μνήμης και συγκέντρωσης, δουλεύουν σε συνθήκες έντονου στρες και χρειάζονται πνευματική Διαύγεια , ή νιώθουν πνευματική εξάντληση.

Συστατικά

Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα, συνένζυμο Q10, φωσφατιδυλοσερίνη, σύμπλεγμα βιταμινών Β, μαγνήσιο, αμινοξέα ,βιταμίνη Ε kαθώς και την προσαρμοσιογόνο rhodiola rosea.

Οδηγίες Χρήσης

1 κάψουλα την ημέρα μαζί με το πρωινό ή το δεκατιανό

Μην υπερβαίνετε την συνιστώμενη δοσολογία, γιατί μπορεί να προκληθούν ανεπιθύμητα αποτελέσματα.

Brand:
Ambitas
Τύπος Χορήγησης:
Χάπια
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν
  • Best Sellers
  • Νέα Προϊόντα
  • Δημοφιλή Προϊόντα