Ricerfarma Gengigel Junior για τα Παιδιά 15ml

8033087660050
12,10 
10,55 
Κερδίζετε: 1,55 €
Μη Διαθέσιμο
Γέλη για τους τραυματισμούς της στοματικής κοιλότητας των παιδιών (7-14 ετών), 15ml
Μεταφορικά
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
  • Άμεση παράδοση με ACS ή ΕΛΤΑ Courier
  • Same Day Delivery εντός Ηρακλείου Κρήτης
Τρόποι Πληρωμής
Πλεονεκτήματα

Περιγραφή

Γέλη με χαρακτηριστική γεύση τσιχλόφουσκας. Ειδικά σχεδιασμένη για να καλύπτει τις ανάγκες παιδιών 7-14 ετών.

Ο κοινός παρονομαστής των δεύτερων δοντιών και των ορμονικών αλλαγών της εφηβείας είναι η εξάντληση του υαλουρονικού οξέος, το οποίo αποτελεί ένα φυσιολογικό συστατικό των υγιών περιοδοντικών ιστών, οδηγώντας σε μείωση του επιπέδου προστασίας που παρέχεται στο βλεννογόνο της στοματικής κοιλότητας.

Πολλά παιδιά σε αυτή την ηλικία “φορούν” οδοντιατρικά σιδεράκια, αν το κρίνει σκόπιμο ο ορθοδοντικός τους, έτσι ώστε να διορθωθούν προβλήματα στην οδοντοστοιχία τους. Οι τραυματισμοί, από σιδεράκια που εξέχουν, είναι συχνοί και επώδυνοι. Η γέλη του Gengigel Junior συμβάλλει καθοριστικά όχι μόνο στην ανακούφιση από τον πόνο, αλλά και στην γρήγορη επούλωση των πληγών.

Πληγές στη στοματική κοιλότητα (στα μάγουλα, τα ούλα, το εσωτερικό των χειλιών, ή τη γλώσσα) δημιουργούνται και όταν το παιδί πάσχει από στοματίτιδα ή ταλαιπωρείται από στοματικές μολύνσεις, τις άφθες. Η γέλη Gengigel Junior εφαρμόζεται πάνω στις πληγές βοηθώντας στη καταπολέμηση των συμπτωμάτων, ενώ παράλληλα δεν αφήνει τις μολύνσεις να εξαπλωθούν.

Δυνατός σύμμαχος είναι και στην καταπολέμηση της ουλίτιδας, γιατί το Gengigel Junior καταπολεμά τα μικρόβια και βοηθάει τα ούλα να επουλωθούν γρήγορα χάρη στην ιδιαίτερη σύνθεσή του με βασικό συστατικό το υαλουρονικό οξύ.

Συστατικά

Η δραστική ουσία του Gengigel Junior είναι το Υαλουρονικό Οξύ. Περιέχεται σε μορφή Υαλουρονικού Νατρίου. Παράγεται βιοτεχνολογικά, γεγονός το οποίο εγγυάται υψηλή καθαρότητα και απόλυτη ομοιότητα με το φυσικό υαλορουνικό οξύ. Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό συστατικό του συνδετικού ιστού, ιδίως συγκεντρώνεται στο βλεννογόνο του στόματος, όπου επιτρέπει την επισκευή των ιστών.

Δεν περιέχει: Ζάχαρη, αλκοόλη & συντηρητικά.

Οδηγίες Χρήσης

Τοποθετήστε την γέλη Gengigel απ’ ευθείας στον ουλικό ιστό, κάνοντας απαλό μασάζ με καθαρά χέρια τρεις με πέντε φορές την ημέρα, συνεχίζοντας μέχρι όλα τα συμπτώματα να εξαφανιστούν.

Δεν αλληλεπιδρά με άλλα φαρμακευτικά προϊόντα που μπορούν να ληφθούν.

Brand:
Ricerfarma
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν
  • Best Sellers
  • Νέα Προϊόντα
  • Δημοφιλή Προϊόντα