Intermed Babyderm Girl’s Intimate Wash 300ml

5205152001805
9,80 
6,36 
Κερδίζετε: 3,44 €
Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων
Το Babyderm Girls intimate wash είναι απαλό υγρό, ειδικά σχεδιασμένο για την καθημερινό καθαρισμό και τη φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής των μικρών κοριτσιών ηλικίας από 0 έως 12 ετών.
Μεταφορικά
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
  • Άμεση παράδοση με ACS ή ΕΛΤΑ Courier
  • Same Day Delivery εντός Ηρακλείου Κρήτης
Τρόποι Πληρωμής
Πλεονεκτήματα

Περιγραφή

Το BabyDerm Girl's είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο απαλό υγρό για τον ασφαλή και αποτελεσματικό καθαρισμό της ευαίσθητης απόκρυφης περιοχής των μικρών κοριτσιών.

Με την επιστημονικά σχεδιασμένη σύνθεσή του, με τα ειδικά δερμοκοσμητικά βότανα και τις επιλεγμένες δερμοπροστατευτικές βιταμίνες που περιέχει, σέβεται την ευαίσθητη ισορροπία της περιοχής και προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό και προστασία. Το BabyDerm Girl's δεν περιέχει συντηρητικά, συνθετικά χρώματα και άλλα ερεθιστικά συστατικά ενώ έχει το φυσιολογικό pH της περιοχής.

Fl.300ml

Συστατικά

Με βάση τα απαραίτητα λιπαρά οξέα Ω3 και Ω6, bioecolia, πανθενόλη και α-bisabolol.
Δεν περιέχει σαπούνι, parabens και άλλους ερεθιστικούς παράγοντες.Δερματολογικά ελεγμένο με pH όμοιο με αυτό της ευαίσθητης περιοχής των μικρών κοριτσιών.

Οδηγίες Χρήσης

Τοποθετήστε μια ποσότητα BabyDerm Girl's στο χέρι σας ή σε ένα καθαρό σφουγγάρι και με την βοήθεια λίγου νερού, πλύνετε καλά την περιγεννητική και περιπρωκτική περιοχή. Ξεπλύνετε καλά με άφθονο νερό. Χρήση εξωτερική.

Brand:
Intermed
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν
  • Best Sellers
  • Νέα Προϊόντα
  • Δημοφιλή Προϊόντα