Veet Easy Strip Για Ευαίσθητο Δέρμα 16τμχ.

3059944021104
9,90 
7,29 
Κερδίζετε: 2,61 €
Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων
Veet Easy Strip Για Ευαίσθητο Δέρμα Ταινίες Αποτρίχωσης 16τμχ. Ταινίες αποτρίχωσης για μπικίνι και μασχάλες
Μεταφορικά
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
  • Άμεση παράδοση με ACS ή ΕΛΤΑ Courier
  • Same Day Delivery εντός Ηρακλείου Κρήτης
Τρόποι Πληρωμής
Πλεονεκτήματα

Περιγραφή

Ταινίες Κρύου Κεριού Veet® για το Μπικίνι και τις Μασχάλες. Εξαφανίστε αυτή την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Ο χειρότερος εφιάλτης κάθε κοριτσιού είναι να "συλληφθεί" με απεριποίητο μπικίνι ή αξύριστες μασχάλες, αλλά χάρη στο Veet μπορείτε να βρείτε άλλες πιο αμήχανες περιστάσεις για να κοκκινίσετε! Οι Ταινίες Κρύου Κεριού Veet για το Μπικίνι και τις Μασχάλες έχουν σχεδιαστεί για να φτάνουν στις πιο ευαίσθητες, μικρές περιοχές της γραμμής του μπικίνι και της μασχάλης, έτσι θα αποκτήσετε δέρμα μεταξένια απαλό για μέχρι και τέσσερις εβδομάδες. Για αυτό αποχαιρετήστε την χρονοβόρα συντήρηση και αποκτήστε απαλότητα που διαρκεί με τις Ταινίες Κρύου Κεριού για το Μπικίνι και τη Μασχάλη. Με Βιταμίνη Ε και Αμυγδαλέλαιο, για Ευαίσθητες Επιδερμίδες. Χρόνος Δράσης: Δεν χρειάζεται χρόνος προετοιμασίας - οι ταινίες κρύου κεριού είναι έτοιμες για χρήση. Σημείο του Σώματος: Μπικίνι και Μασχάλη. Τύπος δέρματος: Ευαίσθητο. Περιεχόμενα Συσκευασίας: 16 ταινίες κεριού. 4 μαντηλάκια Perfect Finish.

Συστατικά

Αποτριχωτικές ταινίες: Triethylene Glycol Rosinate, Glyceryl Rosinate, Silica, Polyethylene, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Parfum

Οδηγίες Χρήσης

1) Πάρτε μία ταινία και ακολουθώντας την κάθετη διάστικτη γραμμή ξεχωρίστε την σε δύο μέρη. Αφήστε το ένα κατά μέρος. Ζεστάνετε το κερί τρίβοντας τις ταινίες, ανάμεσα στα χέρια σας ώστε να είναι εύκολο να χωριστούν.

2) Ανοίξτε αργά τις ταινίες στη μέση χρησιμοποιώντας την ειδική στρογγυλή λαβή Easy Grip.

3) Κρατώντας από την Easy Grip λαβή εφαρμόστε την ταινία στην φορά που μεγαλώνουν οι τρίχες και πιέστε αρκετές φορές ώστε να σιγουρευτείτε ότι το κερί έχει καλύψει επαρκώς την περιοχή.

4) Κρατήστε το δέρμα σας τεντωμένο και τραβήξτε την ταινία με μια αποφασιστική κίνηση στο δέρμα αντίθετα από την φορά που φυτρώνουν οι τρίχες.

5) Μετά την αποτρίχωση αφαιρέστε τυχόν υπολείμματα με τα ενυδατικά μαντηλάκια Veet

Brand:
Veet
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν
  • Best Sellers
  • Νέα Προϊόντα
  • Δημοφιλή Προϊόντα