Apivita Rose Pepper Αφρόλουτρο 300ml

5201279035990
9,02 
Μη Διαθέσιμο
Αφρόλουτρο
Μεταφορικά
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
  • Άμεση παράδοση με ACS ή ΕΛΤΑ Courier
  • Same Day Delivery εντός Ηρακλείου Κρήτης
Τρόποι Πληρωμής
Πλεονεκτήματα

Το ενυδατικό αφρόλουτρο Rose Pepper της Apivita είναι πλούσιο σε αιθέρια έλαια αγριοκυπάρισσου, μαύρου πιπεριού και τριαντάφυλλου, και περιέχει συστατικά για την περιποίηση του δέρματος όπως σαπωνάρια, πρόπολη, εκχύλισμα λεβάντας, αλόη, προβιταμίνη Β5 και αργινίνη .

Καθαρίζει αποτελεσματικά την επιδερμίδα, αναζωογονεί και προσφέρει απαλότητα,ελαστικότητα και ένα λεπτό άρωμα τριαντάφυλλου. Το νερό του προϊόντος έχει αντικατασταθεί με έγχυμα από τσάι του βουνού.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ (ICEA).

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ.

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ.

Ιδιότητες

H σαπωνάρια και οι ήπιοι καθαριστικοί παράγοντες καθαρίζουν την επιδερμίδα, δημιουργούν σταθερό αφρό χωρίς να ερεθίζουν και προστατεύουν από ερεθισμούς.
Το εκχύλισμα πρόπολης προσφέρει ήπια αντισηψία.
Η βιολογική αλόη, η προβιταμίνη Β5, το βιολογικό εκχύλισμα λεβάντας και η αργινίνη ενυδατώνουν, χαρίζουν απαλότητα και καταπραΰνουν την επιδερμίδα.
Τα βιολογικά αιθέρια έλαια Αγριοκυπάρισσο και Τριαντάφυλλο και το αιθέριο έλαιο Μαύρο Πιπέρι αναζωογονούν την επιδερμίδα και τη διάθεση.
To βιολογικό έγχυμα από Ελληνικό Τσάι του Βουνού έχει έντονες αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες.

Κύρια Χαρακτηριστικά

Τριαντάφυλλο: Συμβολίζει την ομορφιά και τη θηλυκότητα. Έχει ισχυρή ενυδατική και τονωτική δράση. • Χαρίζει αίσθηση ηρεμίας και χρησιμοποιείται ως αντικαταθλιπτικό καθώς βοηθά στην εξισορρόπηση των συναισθημάτων.

Το τριαντάφυλλο έχει μια μακρά ιστορία στη χρήση του σε λαϊκές θεραπείες, ιδιαίτερα στον τομέα της περιποίησης του δέρματος. • Τοαιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου χρησιμοποιείται ευρέως στα καλλυντικά και στην αρωματοποιία. Έχει ηρεμιστικές, αφροδισιακές, τονωτικές και αντικαταθλιπτικές ιδιότητες καθώς βοηθά στην εξισορρόπηση των ορμονών και των συναισθημάτων. Ενυδατώνει και τονώνει το δέρμα και είναι ιδανικό για ξηρή και ώριμη επιδερμίδα. • Το νερό τριαντάφυλλου έχει στυπτικές, αντισηπτικές και τονωτικές ιδιότητες. Επιπλέον μειώνει το ερύθημα καθώς καθαρίζει και φρεσκάρει το ξηρό, ευαίσθητο δέρμα με ήπιο και ασφαλή τρόπο.

Το Ρόδο το εκατόφυλλο είναι ένα υβρίδιο που δημιουργήθηκε από Ολλανδούς παραγωγούς τριαντάφυλλων την περίοδο μεταξύ της δεκαετίας 1600 και 1800. Το Ρόδο το εκατόφυλλο είναι στυπτικό, τονώνει το χαλαρό και κουρασμένο δέρμα και συσφίγγει τις επιφανειακές στιβάδες της επιδερμίδας. Χαρίζει μια ξεκούραστη εμφάνιση στις γραμμές του προσώπου, σβήνει τις μικρές ρυτίδες γύρω από τα μάτια και τα χείλη και προστατεύει το δέρμα από τις εξωτερικές επιθέσεις. • Το αιθέριο έλαιο του φυτού χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία για την καταπολέμηση της κατάθλιψης και του άγχους. Χρησιμοποιείται εξωτερικά για τη θεραπεία των λοιμώξεων των ματιών, του πονόλαιμου, για την αντιμετώπιση ελαφρών τραυμάτων και δερματικών προβλημάτων.

Brand:
Apivita
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν
  • Best Sellers
  • Νέα Προϊόντα
  • Δημοφιλή Προϊόντα