Eubos Anti-Dandruff Shampoo 150ml

4021354035025
12,60 
8,99 
Κερδίζετε: 3,61 €
Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων
Τα ενεργά συστατικά του, εξαφανίζουν την πιτυρίδα από τις πρώτες κιόλας χρήσεις, καταπραΰνουν το δέρμα και προσφέρουν πλούσια ενυδάτωση
Μεταφορικά
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
  • Άμεση παράδοση με ACS ή ΕΛΤΑ Courier
  • Same Day Delivery εντός Ηρακλείου Κρήτης
Τρόποι Πληρωμής
Πλεονεκτήματα

Περιγραφή

Προϊόν με ουδέτερο pH, χωρίς χρωστικές ουσίες και αλκάλια.Ειδικά σχεδιασμένο σαμπουάν, που προσφέρει αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα της πιτυρίδας, ενώ ταυτόχρονα περιποιείται απαλά την επιδερμίδα.

Πιτυρίδα

Οι λευκές νιφάδες, το χαρακτηριστικό σημάδι για την εμφάνιση πιτυρίδας, δεν είναι τίποτα άλλο παρά τα νεκρά κύτταρα από το τριχωτό της κεφαλής τα οποία αποβάλλονται νωρίτερα από το φυσιολογικό χρονικό διάστημα των 28 ημερών λόγω επιτάχυνσης της διαδικασίας απολέπισης . Μία από τις αιτίες για την υπερπαραγωγή και ταχεία απόπτωση των κυττάρων είναι η υπερβολική παραγωγή του μικροοργανισμού Malassezia, ενός ζυμομύκητα που αποτελεί μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας του δέρματος. Οι λευκές νιφάδες στην περίπτωση πιτυρίδας είναι σχετικά μεγάλες σε μέγεθος, λιπαρές ενώ συχνά συνοδεύονται από κνησμό.

Ιδιότητες

Κείμενο ενότητας...

Κύρια Χαρακτηριστικά

Κείμενο ενότητας...

Συστατικά

Ουδέτερο pH, χωρίς χρωστικές ουσίες και αλκάλια.

Οδηγίες Χρήσης

Αρχικά εφαρμόζεται κάθε μέρα και στη συνέχεια όπως απαιτείται. Το αφήνετε να δράσει για λίγο και στη συνέχεια ξεπλένετε προσεκτικά.

Brand:
Eubos
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν
  • Best Sellers
  • Νέα Προϊόντα
  • Δημοφιλή Προϊόντα