Ducray Argeal Sebum Shampooing 150ml

3282779027236
8,84 
7,91 
Κερδίζετε: 0,93 €
Μη Διαθέσιμο
Σαμπουάν κατά της Λιπαρότητας για Καθημερινή Χρήση
Μεταφορικά
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
  • Άμεση παράδοση με ACS ή ΕΛΤΑ Courier
  • Same Day Delivery εντός Ηρακλείου Κρήτης
Τρόποι Πληρωμής
Πλεονεκτήματα

Περιγραφή

Το σαμπουάν-κρέμα Argeal με υψηλή συγκέντρωση σε καολίνη (μαλακή Άργιλος), απορροφά με απαλότητα το σμήγμα που περισσεύει και εμποδίζει την παραμονή του το στέλεχος της τρίχας. Επιπλέον, το εκχύλισμα Sabal serrulata ρυθμίζει την έκκριση του σμήγματος.

Η υφή του σε μορφή κρέμας επιτρέπει το απαλό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής και αυξάνει το χρόνο παραμονής των δραστικών συστατικών. Η καθημερινή χρήση του σαμπουάν-κρέμα Argeal βελτιώνει την όψη των μαλλιών και ρυθμίζει την υπερβολική έκκριση σμήγματος.

Συστατικά

WATER (AQUA) , SODIUM LAURETH SULFATE, KAOLIN, GLYCOL PALMITATE ,CETEARYL ALCOHOL , HECTORITE, BENZOIC ACID , CITRIC ACID ,COCAMIDE MEA, DMDM HYDANTOIN , FRAGRANCE (PARFUM) ,GLYCOL DISTEARATE ,LAURETH-10, METHYLISOTHIAZOLINONE ,SERENOA SERRULATA FRUIT EXTRACT, SODIUM CETEARYL SULFATE , SODIUM LAURYL SULFATE

Οδηγίες Χρήσης

Συνιστάται για συχνό λούσιμο. Ενδείκνυται η χρήση του σε συνδυασμό με το σαμπουάν αγωγής Sabal ή μετά τη διακοπή της αγωγής για διατήρηση της ισορροπίας και έλεγχο των υποτροπών. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Να μην καταπίνεται. Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά. Να μην χρησιμοποιείται από παιδιά κάτω από 3 ετών.

Brand:
Ducray
Ανάγκη Μαλλιών:
Συχνή Χρήση
Τύπος μαλλιών:
Λιπαρά
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν
  • Best Sellers
  • Νέα Προϊόντα
  • Δημοφιλή Προϊόντα