O.B. ProComfort Mini 8τμχ

3574660142303
3,40 
2,05 
Κερδίζετε: 1,35 €
Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων
Ταμπόν με σπειροειδή αυλάκια.
Μεταφορικά
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
  • Άμεση παράδοση με ACS ή ΕΛΤΑ Courier
  • Same Day Delivery εντός Ηρακλείου Κρήτης
Τρόποι Πληρωμής
Πλεονεκτήματα

Με ποιον τρόπο μου παρέχει το o.b.® PROCOMFORT™ μεγαλύτερη άνεση και διασφαλίζει αξιόπιστη προστασία;

  • Το o.b.® PROCOMFORT™ με το μοναδικό απαλό κάλυμμα SILKTOUCH™ γλιστρά απαλά για εύκολη τοποθέτηση και αφαίρεση και παρέχει εξαιρετική άνεση.
  • Η τεχνολογία Dynamic Fit™ με τρισδιάστατη δομή εξασφαλίζει την άριστη προσαρμογή στο σχήμα του σώματος
  • Τα μοναδικά αλληλοσυνδεόμενα αυλάκια συμβάλλουν στην αποτελεσματική απορρόφηση και μεταφορά του υγρού προς το επάνω τμήμα του ταμπόν, για αξιόπιστη προστασία χωρίς ενοχλήσεις.

Πότε είναι το o.b.® PROCOMFORT™ η τέλεια επιλογή για μένα;
Εάν χρησιμοποιείς για πρώτη φορά ταμπόν, τα o.b.® PROCOMFORT™ Mini είναι τα καλύτερα ταμπόν o.b.® για σένα. Είναι για όλες τις γυναίκες, όταν η εύκολη τοποθέτηση και αφαίρεση παίζουν σημαντικό ρόλο, καθώς διαθέτουν ειδικά διαμορφωμένη άκρη, πολύ μικρό μέγεθος, λεπτή σχεδίαση και κάλυμμα SILKTOUCH™ για μεταξένια αίσθηση απαλότητας. Αυτό τα καθιστά πολύ εύκολα στη χρήση.

Ποιο προϊόν o.b.® PROCOMFORT™ είναι το ιδανικό για μένα;
Τα o.b.® PROCOMFORT™ διατίθενται σε διάφορους βαθμούς απορροφητικότητας για να καλύψουν τις ανάγκες προστασίας σου, ανάλογα με την ένταση της ροής.
Συνιστούμε να χρησιμοποιείς πάντα ταμπόν με την ελάχιστη απαιτούμενη απορροφητικότητα για την έμμηνο ρύση σου, η οποία υποδεικνύεται από τις σταγόνες στη συσκευασία.

Τα o.b.® PROCOMFORT™ διαθέτουν το μοναδικό κάλυμμα SILKTOUCH™ για εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση, ενώ παρέχουν αξιόπιστη προστασία χάρη στην επαναστατική τεχνολογία DynamicFit™ με τρισδιάστατη δομή, που εξασφαλίζει άριστη προσαρμογή στο σχήμα του σώματος και συμβάλλει στην αποτελεσματική κατανομή του υγρού στο εσωτερικό του ταμπόν μέσα από τα αλληλοσυνδεόμενα αυλάκια. Είναι επίσης πολύ μικρά, με λεπτή σχεδίαση και ειδικά διαμορφωμένη άκρη, παρέχοντας την πιο εύκολη εφαρμογή ανάμεσα στη σειρά o.b.®. Αυτό τα καθιστά πολύ άνετα και εύκολα στη χρήση από την πρώτη φορά που θα τα χρησιμοποιήσετε. Τα o.b.®PROCOMFORT™ Mini είναι ιδανικά για κοπέλες που χρησιμοποιούν για πρώτη φορά ταμπόν και ημέρες με μικρή έως μέτρια ροή.

Brand:
Ob
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν
  • Best Sellers
  • Νέα Προϊόντα
  • Δημοφιλή Προϊόντα