Minerva Pharmaceuticals Novaquasol Cherie Cream Spray 125ml

8011674004098
10,51 
7,33 
Κερδίζετε: 3,18 €
Μη Διαθέσιμο
Προστατευτική και καταπραϋντική κρέμα σε μορφή spray
Μεταφορικά
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
  • Άμεση παράδοση με ACS ή ΕΛΤΑ Courier
  • Same Day Delivery εντός Ηρακλείου Κρήτης
Τρόποι Πληρωμής
Πλεονεκτήματα

Η NOVAQUASOL Chérie protective cream spray είναι μια καινοτόμος προστατευτική και καταπραϋντική κρέμα spray με ελαφριά μη λιπαρή υφή, ιδανική για την καθημερινή περιποίηση βρεφικού δέρματος σε κάθε αλλαγή της πάνας και προστασία από το σύγκαμα.

Χάρη στη μοναδική σύνθεσή της με λακτοφερρίνη, πολύτιμο φυσικό συστατικό του οργανισμού που βρίσκεται κυρίως στο μητρικό γάλα αλλά και σε όλες τις εκκρίσεις του σώματος, προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα του μωρού από ερεθιστικούς παράγοντες που βρίσκονται στα ούρα και κόπρανα, καταπραΰνει και ανακουφίζει από κοκκινίλες και ερεθισμούς.

Η καινοτόμος, εύχρηστη μορφή spray, με δοσιμετρική αντλία, εξασφαλίζει εύκολη και γρήγορη εφαρμογή στο δέρμα, χωρίς να απαιτείται επάλειψη, ενώ αφαιρείται εύκολα με νερό χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Επιπλέον της εύχρηστης εφαρμογής προσφέρει και οικονομία, αφού είναι αρκετή για περίπου 225 εφαρμογές.

Δεν περιέχει προωθητικά αέρια. Δεν περιέχει parabens, silicones, λανολίνη, minerals oils, γνωστά αλλεργιογόνα, συστατικά ζωικής προέλευσης.

ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΟ – ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ

Οδηγίες Χρήσης

Ανακινήστε καλά πριν από κάθε χρήση. Εφαρμόστε τη NOVAQUASOL Chérie – Protective Cream Spray στην ευάλωτη περιοχή, σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα, από απόσταση περίπου 15-20 cm. Επαναλάβετε την εφαρμογή σε κάθε αλλαγή πάνας ή όσο συχνά απαιτείται.

Η NOVAQUASOL Chérie – Protective Cream Spray διατίθεται σε όλα τα φαρμακεία σε συσκευασία των 125ml.

Brand:
Minerva
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν
  • Best Sellers
  • Νέα Προϊόντα
  • Δημοφιλή Προϊόντα