Vencil Creme 100ml

5206807100034
12,50 
8,45 
Κερδίζετε: 4,05 €
Μη Διαθέσιμο
Vencil Creme Κρέμα ενυδάτωσης και ανάπλασης, 100ml
Μεταφορικά
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
  • Άμεση παράδοση με ACS ή ΕΛΤΑ Courier
  • Same Day Delivery εντός Ηρακλείου Κρήτης
Τρόποι Πληρωμής
Πλεονεκτήματα

Περιγραφή

Κρέμα ενυδάτωσης και ανάπλασης, κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος.

Ιδιότητες

Περιέχει πανθενόλη (προβιταμίνη Β5) σε ποσοστό 5% και γλυκερίνη, προσφέροντας στο δέρμα πλούσια ενυδάτωση, ενώ παράλληλα διαθέτει αντιφλογιστικές, καταπραϋντικές και επουλωτικές ιδιότητες.

Η πανθενόλη (προβιταμίνη Β5) όταν εφαρμόζεται εξωτερικά, διεισδύει σε βαθύτερα στρώματα του δέρματος, απορροφάται από τα κύτταρα του δέρματος και μετατρέπεται σε παντοθενικό οξύ (κοινώς γνωστό ως βιταμίνη Β5). Περιορίζει σημαντικά τη διαδερμική απώλεια ύδατος (TWL*) με αποτέλεσμα τη διατήρηση του φυσιολογικού ποσού υγρασίας στο δέρμα και την αύξηση της ελαστικότητάς του.

Εκτός από τις μαλακτικές και ενυδατικές της ιδιότητες συμβάλλει στην αναδόμηση του δέρματος με αποτέλεσμα να έχει επουλωτική δράση. Ο ρόλος της πανθενόλης στην κυτταρική ανάπτυξη περιγράφεται από τη σχέση της με το συνένζυμο-Α, του οποίου αποτελεί δομικό συστατικό. Το συνένζυμο-Α κατέχει μείζονα ρόλο στο μεταβολισμό των υδατανθράκων, των λιπών και των πρωτεϊνών.

Έχει χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για τη θεραπεία εγκαυμάτων, ερεθισμών, ξηρότητας και άλλων δευτερευόντων δερματικών διαταραχών. Συμβάλλει στην μείωση των ρυτίδων με την αύξηση της υγρασίας στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας.

Η γλυκερίνη αποτελεί μια υγροσκοπική ουσία που έχει την ιδιότητα να συγκρατεί υγρασία στην επιφάνεια του δέρματος, ώστε ακολούθως να εισχωρεί στις κατώτερες στοιβάδες του. Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και δρα ενάντια στην ξηρότητα.

Brand:
Vencil
Κατάλληλο για:
Ενυδάτωση
Τύπος Δέρματος:
  • Μικτό
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν
  • Best Sellers
  • Νέα Προϊόντα
  • Δημοφιλή Προϊόντα