Algotech Algotreat Freeze Massage Gel 170ml

5206890000051
9,80 
5,68 
Κερδίζετε: 4,12 €
Μη Διαθέσιμο
Gel για ανακούφιση απο πόνους μυών και αρθρώσεων.
Μεταφορικά
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
  • Άμεση παράδοση με ACS ή ΕΛΤΑ Courier
  • Same Day Delivery εντός Ηρακλείου Κρήτης
Τρόποι Πληρωμής
Πλεονεκτήματα

Περιγραφή

Η Κρύα Γέλη - algotreat freeze massage gel 170ml , είναι ένα προϊόν κρυοθεραπείας*, που χάρη στην ειδική του σύνθεση, καταπραΰνει και ανακουφίζει αποτελεσματικά από τους πόνους μυών και αρθρώσεων. Η αναλγητική δράση της οφείλεται στη µείωση της ευαισθησίας των κεντροµόλων αισθητικών ινών της µυϊκής ατράκτου. Επακόλουθο της αναλγητικής δράσης είναι η ελάττωση του µυϊκού σπασµού. Η ελάττωση του οιδήµατος οφείλεται στη δυνατότητα της κρυοθεραπείας να προκαλεί αγγειοσυστολή , µείωση της ροής του αίµατος και µείωση των κυτταρικών ουσιών που προκαλούν τη φλεγµονή. Ταυτόχρονα, μπλοκάρει σε μοριακό επίπεδο τους υποδοχείς του πόνουπου βρίσκονται στον Νωτιαίο Μυελό, ενεργοποιώντας τους κατάλληλους μηχανισμούς του σώματος.

Ιδιότητες

Είναι ιδανική για πόνους μυών και αρθρώσεων, διαστρέμματα, κακώσεις, θλάσεις & ρήξεις μυών, πόνους αυχένα, ωμοπλάτης, μέσης, ρευματικούς πόνους & πονοκεφάλους λόγω αυχενικού συνδρόμου, αρθρίτιδα, τενοντίτιδα επικονδυλίτιδα, προθέρμανση αθλητών.

Κύρια Χαρακτηριστικά

Είναι ιδανική για πόνους μυών και αρθρώσεων, διαστρέμματα, κακώσεις, θλάσεις & ρήξεις μυών, πόνους αυχένα, ωμοπλάτης, μέσης, ρευματικούς πόνους & πονοκεφάλους λόγω αυχενικού συνδρόμου, αρθρίτιδα, τενοντίτιδα επικονδυλίτιδα,

Οδηγίες Χρήσης

Είναι εύκολη στη χρήση, απλά αλείφετε μια επαρκή ποσότητα στη περιοχή που πονάτε και κάνετε μασάζ, απορροφάται γρήγορα, δεν αφήνει λιπαρότητα και δε λερώνει τα ρούχα. Επαναλάβετε την εφαρμογή της 3-4 φορές κατα τη διάρκεια της μέρας.

Brand:
Algotech
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν
  • Best Sellers
  • Νέα Προϊόντα
  • Δημοφιλή Προϊόντα