Hartmann MoliCare Premium Soft Extra (XL) 14τμχ

4049500605625
12,69 
Μη Διαθέσιμο
Πάνες για βαριά και οξύτατη ακράτεια ούρων ή / και κοπράνων. Κατάλληλη και σε μη κλινήρη άτομα με ελαφρύτερες μορφές ακράτειας χαρίζουν για μέγιστη δυνατή σιγουριά.
Μεταφορικά
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
  • Άμεση παράδοση με ACS ή ΕΛΤΑ Courier
  • Same Day Delivery εντός Ηρακλείου Κρήτης
Τρόποι Πληρωμής
Πλεονεκτήματα

Περιγραφή

Πάνες ακράτειας με εξωτερική όψη υφασμάτινης υφής, αδιαπέρατη από τα υγρά, με απαλό αεροδιαπερατό και υγροαπωθητικό μη υφασμένο υλικό στην περιοχή των γοφών. Διαθέτουν επίσης αντιβακτηριακό μη υφασμένο υλικό τεχνολογίας Dry-Plus με ουδέτερο pH, υπεραπορροφητικό πυρήνα που αιχμαλωτίζει τις δυσάρεστες οσμές και δείκτη υγρασίας για την υπόδειξη της χρονικής στιγμής αλλαγής της πάνας.

Εξωτερική κάλυψη ολόκληρης της πάνας από μη υφασμένο υλικό, ανατομικά εσωτερικά τοιχώματα που απωθούν την υγρασία και αγκαλιάζουν το πόδι. Διαθέτουν ανατομικό σχεδιασμό με ελαστικές πτυχές γύρω από τα πόδια. Οι αυτοκόλλητες ταινίες velcro ανοίγουν και κλείνουν πολλές φορές. Σε διακριτικό λευκό χρώμα με χρωματιστές λωρίδες για επισήμανση του μεγέθους και του βαθμού απορροφητικότητας.

Προσφέρουν τέλεια προστασία χάρη στην υψηλή απορροφητικότητα και ικανότητα αποθήκευσης υγρών που διαθέτουν, αξιόπιστη προστασία από διαρροές και υπερβολική υγρασία. Διατηρούν ένα ευχάριστα στεγνό περιβάλλον γύρω από το δέρμα χάρη στην υψηλή αεροδιαπερατότητά τους στην περιοχή των γοφών.

Υποαλλεργικές, δερματολογικά ελεγμένες.

Brand:
Hartmann
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν
  • Best Sellers
  • Νέα Προϊόντα
  • Δημοφιλή Προϊόντα